Ансу Фаті: Амбіції і мрії новачка Брайтону на сезон 2023/24

Ансу ФАТІ: Я хочу провести величний сезон у Брайтоні
11 вересня 2023
Новини спорту

Одним із найяскравіших трансферів на футбольному ринку став перехід Ансу Фаті до англійського «Брайтону». У свої 20 років молодий іспанський нападник планує зробити значний внесок у команду і вже розповів про свої амбіції на сезон 2023/24.

«Я хочу провести величний сезон у «Брайтоні». Боротися за команду, спробувати кваліфікуватися в єврокубки, як вони зробили в минулому сезоні. Якщо ми зможемо кваліфікуватися в Лігу чемпіонів, то це буде навіть ще краще», - розповів Ансу Фаті.

Наприкінці літнього трансферного вікна «Брайтон» оформив орендний трансфер іспанського форварда від «Барселони». Цей ход став гучним подією на футбольному ринку, і зараз Ансу Фаті готується до нового виклику у своїй кар'єрі.

Варто відзначити, що портал Transfermarkt оцінює вартість цього молодого футболіста в 35 мільйонів євро, що свідчить про його великий потенціал. У «Брайтоні» з нетерпінням чекають, як Фаті впишеться в склад і як він допоможе команді досягти своїх спортивних цілей.

Сезон 2023/24 обіцяє бути цікавим для уболівальників «Брайтону», і Ансу Фаті має всі шанси зробити його ще яскравішим завдяки своїм футбольним талантам і надзвичайній мотивації.