Тайсон Ф'юрі готується до спарингу з Франсісом Нганну: Чи зможе інший спортсмен влучити у нього?

Тайсон Ф'ЮРІ: Не думаю, що Нганну зможе в мене влучити
11 вересня 2023
Новини спорту

Відомий британський боксер у надважкій вазі, Тайсон Ф'юрі, відкриває карту своїх очікувань щодо спарингу з Франсісом Нганну, бійцем ММА, який відомий своєю неймовірною силою та ударною потужністю. Ф'юрі впевнено стверджує:

«Цей хлопець - великий та сильний панчер, це незаперечний факт. Його фізичні можливості вражають, і він добре справляється зі складними завданнями. Але я, в свою чергу, маю досвід боїв з такими сильними панчерами, як Деонтей Вайлдер та Володимир Кличко. Один з їх спільних аспектів - це потужність удару, але важко попасти, коли твоя ціль постійно рухається. Тому, навіть якщо ви дуже сильний, це ще не гарантує успіху. Щоб попасти, потрібно бачити свою ціль, і я відомий своєю неймовірною оборонною та уникненням у бою. Я є найбільш недосяжним чемпіоном світу в історії боксу - це факт. Тому, хоча існують ризики, я не вірю, що хтось може влучити в мене, навіть при гарних тренуваннях. Це просто факт. І навіть якщо це станеться, я знову підіймуся та покажу свою міць».

Спаринг Тайсона Ф'юрі та Франсіса Нганну викликає підвищений інтерес серед прихильників обох видів єдиноборств. Наскільки успішно буде ця зустріч - це залишається питанням для обговорення. Багато спортсменів вважають Ф'юрі непереможним в надважкій вазі, але Нганну готовий випробувати свої сили та навички у спарингу. Для прихильників боксу і ММА це може стати неймовірно цікавою подією, яка визначить, хто кращий у прямому протистоянні між представниками двох різних видів спорту.