Фелікс Магат: Несподіваний кандидат на пост тренера Німеччини після звільнення Ганса-Дітера Фліка

Здує пил із конспектів. Є несподіваний кандидат на пост тренера Німеччини
12 вересня 2023
Новини спорту

Здує пил із конспектів свого досвіду та бажанням повернутися до великого футболу, колишній тренер мюнхенської «Баварії» та англійського «Фулхема» Фелікс Магат виявив бажання очолити збірну Німеччини. Ця новина виглядає несподіваною, але 70-річний фахівець впевнений, що у нього є всі необхідні якості для того, щоб стати тренером національної команди своєї країни.

Повідомляється, що Фелікс Магат готовий взяти на себе відповідальність за долю збірної Німеччини після того, як 10 вересня пост головного тренера команди залишив Ганс-Дітер Флік. Відзначимо, що Ганс-Дітер Флік очолював команду з 2021 року і під його керівництвом німецька команда провела 25 матчів, в яких здобула 12 перемог, 7 разів зіграла внічию і зазнала 6 поразок.

Нещодавно Фелікс Магат вже мав досвід роботи у футболі. Його останнім місцем роботи був німецький клуб «Герта», який він врятував від вильоту з Бундесліги навесні 2022 року. А до цього, починаючи з 2014 року, фахівець працював лише один рік – з 2016 по 2017 – із китайським клубом «Шаньдун Лунен».

Таким чином, Фелікс Магат може стати цікавим вибором для посади головного тренера збірної Німеччини, і футбольні уболівальники сподіваються, що він зможе привести команду до нових висот на міжнародній арені.