Історичне рішення: Ганс-Дітер Флік - перший звільнений тренер збірної Німеччини

Цікавий факт. Флік – перший тренер, якого звільнили зі збірної Німеччини
10 вересня 2023
Новини спорту

Цікавий факт з футбольного світу: Ганс-Дітер Флік, наставник збірної Німеччини, став історичною фігурою, отримавши статус першого тренера, якого звільнили з цієї посади у національній команді. Рішення про звільнення було прийняте в неділю, і воно вразило багатьох футбольних вболівальників.

Під керівництвом Ганса-Дітера Фліка збірна Німеччини провела 25 матчів, і у цей період команда зазнала шести поразок. Зокрема, збірна зазнала три поразки поспіль, що викликало певну тривогу серед фахівців і фанатів.

Однак цікавою особливістю цього рішення є те, що Ганс-Дітер Флік став першим тренером, якого звільнили з посади головного тренера збірної Німеччини за всю історію Федерації футболу Німеччини. До цього часу, інші наставники залишали свої пости з власної ініціативи або після закінчення терміну контракту.

Згідно з інформацією, очікується, що новим головним тренером національної команди стане Юліан Нагельсманн, інший відомий фахівець. Збірна Німеччини у 2023 році не здійснює офіційних матчів і готується до проведення Євро-2024 на власних футбольних полях.