Леон Драйзайтль: Едмонтон Ойлерз мають плани на виграш Кубка Стенлі

ДРАЙЗАЙТЛЬ: Едмонтон хоче виграти Кубок Стенлі
11 вересня 2023
Новини спорту

Завдяки впевненості та рішучості, німецький нападник Леон Драйзайтль висловив переконаність у можливості Едмонтон Ойлерз виграти Кубок Стенлі в майбутньому сезоні. Це відмітне підтвердження амбіцій та мети команди після попереднього сезону, коли вони дійшли до півфіналу Західної конференції, але поступилися Вегасу у серії 2-4.

Драйзайтль поділився своїми думками щодо майбутніх амбіцій команди: «Безперечно, ми хочемо виграти Кубок Стенлі. У цьому немає жодних сумнівів. Думаю, що нам потрібно бути трохи обережнішими і не чинити на себе занадто великий тиск, адже є ще 31 команда, яка спробує здобути те саме, що і ми. Тому в сезоні будуть злети та падіння, але я вважаю, що у нас зібрано команду, яка здатна вигравати. У нас правильний настрій. Ми багато чого навчилися за останні кілька років».

Висловлюючи віру в команду, Драйзайтль заохочує фанатів Едмонтон Ойлерз до оптимізму щодо майбутнього сезону. Він підкреслює, що попередній досвід та впевненість допоможуть команді досягти своєї мети та підняти над голову Кубок Стенлі.