Марк Маркес про мотоцикл Хонда 2024: Зміни, проблеми та плани

Марк МАРКЕС: У мотоцикла 2024 року проблеми ті самі
11 вересня 2023
Новини спорту

Восьмиразовий чемпіон світу Марк Маркес знову стає в центр уваги мотогонок, цього разу обговорюючи новий мотоцикл Хонда 2024. Після перших тестів у італійському Мізано Маркес поділився своїми враженнями та поглядами на майбутнє.

«Вправляється він інакше, але проблеми все ті ж, що потрібно продовжувати роботу», - сказав Маркес, натякаючи на те, що новий мотоцикл має свої особливості, але деякі технічні труднощі залишаються незмінними.

За словами гонщика, завжди очікуєш більшого, але його команда все ще працює над вдосконаленням мотоцикла. Він визнає, що їх база ще далека від ідеалу і вимагає багато зусиль для покращення.

Маркес також розповів про прихід нових інженерів, включаючи фахівця з аеродинаміки, який раніше працював у Формулі-1. Він підтвердив, що у нього є троє різних планів (плани А, В та С) на майбутнє та чіткі уявлення про те, як досягти успіху в мотогонках. Однак він визначив крайній термін для прийняття рішення - до Гран-прі Індії чи Японії.

Мотогонщик Марк Маркес продовжує працювати над вдосконаленням свого підходу та мотоцикла, впевнений, що його найкращі дні ще попереду.