Руді Феллер: Тимчасове керівництво збірною Німеччини та майбутнє футболу країни

Руді ФЕЛЛЕР: Я керуватиму збірною Німеччини в матчі з Францією
10 вересня 2023
Новини спорту

Зміни національного тренера в збірній Німеччини: Руді Феллер приймає тимчасово керівництво

У новому розвитку подій національна збірна Німеччини з футболу має тимчасового керівника. Директор національної команди, Руді Феллер, розповів про обставини, що призвели до зміни тренерського складу та майбутні плани.

Захисник «Севільї» Серхіо Рамос, який оголосив про завершення кар'єри в збірній Іспанії минулого року, може знову вийти на поле в національному футбольному форматі. Директор національної збірної Німеччини, Руді Феллер, висловив своє бачення щодо цієї ситуації та надав свої думки щодо подальших кроків.

Феллер визнав, що Ханс-Дітер Флік і його тренерська команда вклали багато зусиль, намагаючись підняти збірну Німеччини на чемпіонаті світу та після останнього відходу з клубу. Однак після поразки від Японії (1:4) стало очевидним, що потрібно змінювати тренерський склад для досягнення кращих результатів. Феллер визначив цей момент як непростий, але необхідний.

Зазначивши свою підтримку Фліку при приєднанні до Німецького футбольного союзу, Руді Феллер зазначив, що він твердо вірив в успіх Фліка на посаді головного тренера. Однак тепер обставини змінилися, і потрібно робити відповідальні рішення.

У зв'язку з цим Руді Феллер взяв на себе обов'язки тимчасового керівника національної збірної Німеччини на один матч проти Франції. Його асистентами будуть Ханнес Вольф та Сандро Вагнер. Проте Феллер визначив основним завданням підписання нового національного тренера, який має перебудувати команду та підготувати її до чемпіонату Європи наступного року. Він висловив сподівання, що новий тренер приведе збірну на високий рівень, який очікують уболівальники та всі країна.

Зміни в тренерському складі національної збірної Німеччини стають ключовими в розвитку футболу країни, і футбольні фанати з нетерпінням очікують на наступний етап цієї еволюції.