Тайсон Ф'юрі: Усик неактуальний, він програв Дюбуа – британський боксер про українського чемпіона

Тайсон Ф'ЮРІ: Усик тепер неактуальний, його побив Дюбуа
8 вересня 2023
Новини спорту

Чинний чемпіон світу за версією WBC у надважкому дивізіоні, Тайсон Ф'юрі, висловив свою точку зору щодо Олександра Усика та його поразки від британського боксера Даніеля Дюбуа. За словами Ф'юрі, Усик більше не є актуальним у світі надважкого боксу через цю поразку.

«Наш бій з Усиком так і не відбувся, і ось чому: Усик - слабкий. Його в будь-якому разі побив Даніель Дюбуа, тому він тепер не має значення. Щодо удару Дюбуа - він був абсолютно легальним. Усик отримав нокаут після удару в корпус, і він просто здався. Я казав, що Олександра немає - я є Олександр.

Навіть Шон Портер, який зазвичай боксує у напівсередній вазі, переміг Олександра в середній вазі. Так що, слухайте, я тут не для того, щоб говорити про цього невдаху зі щілиною між зубами. Мене цікавить UFC і король цього спорту. Він мені важливий, а маленький Усик з-за кордону мене анітрохи не цікавить», - заявив Ф'юрі.

Ці слова Ф'юрі можуть стати поштовхом для подальших обговорень та суперечок у світі боксу, а також спричинити новий виток інтересу до можливого поєдинку Ф'юрі та Усика в майбутньому.