Молодість та талант: Відкриття US Open 2023 - Бен Шелтон, Рінкі Хідзіката, Маттео Арнальді

Перемоги Коко і Джоко, зміна перших ракеток, провал українок
11 вересня 2023
Новини спорту

Відкритий чемпіонат США з тенісу 2023 року вразив світ яскравими виступами молодих талановитих гравців. На цьому турнірі відбувся справжній прорив для трьох обіцяючих тенісистів: Бена Шелтона, Рінкі Хідзікати та Маттео Арнальді.

Бен Шелтон, який нараховує всього 20 років, вразив усіх своєю впевненістю та майстерністю. Його успіхи вже відзначилися на Відкритому чемпіонаті Австралії, де він досяг 1/4 фіналу, і лише співвітчизник Томмі Пол зміг перешкодити його подальшому продвиженню. На US Open ця зустріч повторилася, і на цей раз Бен Шелтон взяв реванш, показавши свою зрілість та впевненість. Він також вразив перемогами над Домініком Тімом, Асланом Карацевим та зупинився лише в півфіналі, де виявився сильнішим Новак Джокович. Цей молодий американець продемонстрував неймовірний потенціал, і його досягненням став виграш 10 матчів на мейджорах та 7 перемог на інших турнірах ATP. Він вже здобув місце у топ-20 світового рейтингу, показавши вражаючий ріст за останній рік.

Рінкі Хідзіката, 22-річний тенісист, до цього сезону більше відомий був своєю грою на рівні ITF і челенджерів. Але цього року він зробив вражаючий стрибок уперед. Вперше вигравши матч одиночного розряду на Australian Open, він продовжив свій успіх на US Open. Хідзіката пройшов перший тиждень з великими перемогами над сильними суперниками, включаючи Мартона Фучовича та Френсіса Тіафо. Його перший великий виступ на мейджорі продовжує дивувати та радувати фанатів.

Маттео Арнальді, 22-річний італійський тенісист, почав грати на головних турнірах Grand Slam лише цього сезону. Незважаючи на обмежений досвід, він продемонстрував свій потенціал та сили на US Open. Він переміг Джейсона Кублера, Артура Фіса, Кемерона Норрі та навіть лідера світового рейтингу Карлоса Алькараса, лише в четвертому раунді зазнавши поразки. Цей молодий італієць росте і розвивається, і його виступи на US Open підкреслюють його обіцянки для майбутнього.

US Open 2023 став ареною, де ці молоді талановиті тенісисти продемонстрували свій потенціал та здібності, залишивши незабутні враження у світі тенісу.